Fanfick by TeamMoyashi

_______________________

ei suositella alle 10 vuotiaille

Intro:

Kesä. Meri. Aurinko. Hauskaa rannalla. Kumpa kerrankin saamani loma olisi tälläinen, Allen ajatteli ja huokaisi. Olen ollut 2 päivää ilman ruokaa, vettä ja kunnollista wc:tä.

"Allen," sanoi Lavi. "Mmm," äännähti Allen vastaukseksi vieressään istuvalle Laville. "Kerrataanpa MITEN me YLIPÄÄTÄÄN jouduttiin tänne..."

Huomautus tekijöiltä:::JA NYT TULEE KAUHEA KASA FLASHBACK(K)EJÄ....(Jaksatko lukea?)

Black Order:issa:

Komui oli kutsunut meidät toimistoonsa. "Allen, Kanda, Lavi, Lenalee, Crowley, Miranda," Komui aloitti vakavana. Hän siirsi kätensä pöydän laatikkoon ja veti sieltä esiin 6 lippua Paratiisisaarille. "Te lähdette lomalle!!!" Muutos Komuin äänessä oli häkellyttävä. "Onii-san, mistä sait nuo liput??" Lenalee kysyi. Komuin silmät kiiluivat. " Sanotaan vaikka että eräs ´tuttumme´ lahjoitti meille liput ja nyt pakkamaan. Lähtö on n. tunnin kuluttua." "Tsk... Minä en lähde minnekään," protestoi Kanda ja kääntyi lähteäkseen. "Yuu, älä ole ilonpilaaja. On ihme että edes saimme lomaa!! YUU~" Lavi valitti, mutta Kanda ja jatkoi matkaa ihan kuin ei olisi kuulut mitään. Kukaan ei oikein ymmärtänyt mitä seuraavaksi oikein tapahtui. Yhtäkkiä Kanda lyyhistyi. Seurasi pitkä hiljaisuus, mutta Komui rikkoi sen rääkäisemällä; "Mitä te siinä toljotatte!! Pakkaamaan siitä!! Ja ottakaa Kanda mukaan!!! Ja Lenalee muista pukeutua lämpimästi ja ottaa hammasharja mukaan!" Komuin ääni pehmentyi hänen puhuessaan pikkusiskoleen. " *Head Officer Komui! Takaisin töihin!" Reever huusi vihaisesti pitkän etsinnän uuvuttamana ja raahasi Komuin niskavilloista takaisin töihin. " Pitäkää kiirettä! Tainnutusneulan vaikutus kestää vain puolitoista tuntia! Ja Lenalee----" kukaan ei ehtinyt kuulla Komuin lausetta loppuun koska ovi ehti pamahtaa kiinni Reeverin jäljiltä. Kaikki katsoivat hetken toisiaan, vilkaisivat sitten lattialla makaavaan Kandaan ja kiirehtivät pakkaamaan.

Noin tunnin kuluttua rannalla odottamassa laivaa:

" Kanda!! Kanda!!" Miranda panikoi yhä tajutonta Kandaa. " Ei hätää, Yuu kestää" Lavi vakuutti hymyillen. "Laiva on myöhässä," totesi Crowley. "Älä huolehdi Kuro-chan!!" kuului tytön ääni laivasta joka oli juuri saapunut satamaan. Kannella seisoi kaksi omaperäisen näköistä nuorta tyttöä. Toisella oli Konekon T-paita, lolita-hame ja hänellä oli lyhyet hiukset jota koristi yksinäinen saparo vasemalla puolella sekä kulkunen kaulassa. Hänen vieressään seisovalla tytöllä oli edwardmainen (fma:sta) olemus, hiukset, antenni, jne. Mutta hän ei kuitenkaan ollut niin lyhyt (jos et tiedä Edwardia ole hyvä ja Googleta Edward Elric, kiitos). Edwardmaisella tytöllä oli päällään sininen huppari, maastohousut ja piilolinssit. "Me olemme jo täällä" sanoi lyhythiuksinen. "Ja me toimimme lautureinnanne tänään!" jatkoi edmäinen tyttö. Rannan reaktio oli yllätynyt."Te olette liian nuoria ajamaan laivaa" kommentoi Lenalee. "Kuka sanoi että juuri ME ajamme tätä laivaa?" sanoi edmäinen tyttö virnistäen samalla kun lyhythiuksinen vetäisi ohjaamosta vanhan miehen ja sanoi "Tässä on Matti Reipaskilo, the real lautturi.Sanoppa hei!" "Mo! Mie oon Matti Reipaskilo ja mie oon savosta." kähisi vanhaherra Reipaskilo. "Ja nyt koko porukka laivaan. Älkää unohtako Kana-chania!" sanoi lyhythiuksinen "Se. Ei. Ole. Kana-chan" tiuskahti edward-tyttö. "Kuka on Kana-chan" kysyi Crowley. "KANDA!!!" he huusivat yhteenääneen kesken kinastelun. "Mmm en haluaisi häiritä mutta keitä te olette" kysyäisi Miranda katsoen samalla huolissaan kandan siirto-operaatiota jota suorittavat Allen ja Lavi. " Aoko" sanoi lyhythiuksinen. "Hauska tavata." " Niki "Tiuskaisi edward-tyttö ollesaan edelleen katkera Aokolle häviöstään kinassa."Reipaskilo, käynnistä moottorit!!!" Aoko käski ja loi katseen kohti nousevaa aurinkoa. "Ja Niki, lopeta se Kandan tökkiminen!"

Noin 20 minuutin matkanteon jälkeen Kanda alkoi heräillä. "Good mornin´ Yuu" Lavi sanoi pirteästi Kandalle. "Kuinka monta kertaa sinulle pitää sanoa..." sanoi Kanda vetäessään Mugenia tupestaan. "ÄLÄ KUTSU MINUA SILLÄ NIMELLÄ!" Kanda huusi. "TURVAT KIINNI SIELLÄ!! TÄÄLLÄ YRITETÄÄN OTTAA AURINKOA!" huusivat Niki ja Aoko takaisin yhteenääneen.

Muutaman tunnin ajelun jälkeen päästiin perille. Kaikki paitsi Kanda astuivat rannalle innoissaan."Tervetuloa Paratiisisaarille" sanoivat Niki ja Aoko "Mitä helvettiä?!" Allen, Lavi ja Kanda sanoivat kuin yhdestä suusta.

TO BE CONTINUED!!

_________________

Huomautuksia ja kommentteja tekijöiltä:

** Head Officer = Päävalvoja

Tämä on ensimäinen TeamMoyashin Ficci...YAYZ!!
D.gray man hahmot (c) Katsura Hoshino eivät meille vaikka kuinka haluaisimme.

Niki ja Aoko ovat me ja Matti Reipaskilo (c) TeamMoyashi

Toivottavasti te nautitte ja luette seuraavatkin osat kun ne ilmestyvät <3 Tämä ensimäinen voi olla hieman tylsä mutta kyllä se siitä paranee!!

TeamMoyashi kiittää, kumartaa ja lähtee syömään pullaa.